Ut med det gamla och in med det nya

Ut med det gamla och in med det nya

Ja, men det stämmer faktiskt bra in på det allra mesta just nu kan jag känna – ”Ut med det gamla och in med det nya”. Ut med julen och in med ett helt nytt år. Nu. Tack!

Hoppas ni har haft en riktigt god jul nu ändå allihopa, det har iallafall vi.- Sådär som det ska – Ni vet, alla nära och kära har setts och käkat gott, snackats gott och man kan barra sätta ett litet ”check” på den nu. Jisses vad snabbt tiden går.. Fast det känns som om hela 2019 bara ..poff! Jag har liksom inte hunnit reagera på ett endaste litet någonting.. Kan man inte bara få börja om och verkligen hinna med?!

Ut med det gamla och in med det nya

Men iallafall så är jag galet sugen på att styra om och greja med kök och matplats här hemma, på tal om något helt annat i vanlig ordning. Jag skulle vilja få till det sådär ”restaurang-atmosfärigt” så att man bara vill hänga kvar i köket hela dagarna (typ iallafall). Jag har dessutom fastnat totalt i allt som har med färgerna beige, svart och mörkt brun att göra. (Oooch fiskbensparkett. Sammet. Svala toner. Sjyssta möbler… Ah precis så ni fattar) SÅ snyggt ju!

Det skulle vara så himlans gött om man, lite lätt och ledigt sådär, kunde få kasta ut allt man har i hela köket, och bara börja om helt på nytt känner jag. Alla ting i skåp och lådor skulle få bli ”sammalika” och vara matchande i perfektion. Right? Men sen så samtidigt känner jag att det jag har kanske inte är så himla pjåkigt det heller ändå. Ambivalent var ordet – Mitt andranamn faktiskt!

Ut med det gamla och in med det nya

Precis så som den här restaurangstolen. Eller med dess samtliga möjliga färgval åtminstonde. Visst passar dem prima ballerina i just kombination med varandra, lite sådär som pricken över i:et faktiskt. Exakt så vill jag ha det just nu 😉 -Kika in här för fler billiga restaurangmöbler också.

You May Also Like

Leave a Reply

Scroll Up