Svart eller vit?!

Nu börjar det verkligen bli time att beställa vagn, jag har skjutit upp det länge nog nu! Jag vet ju inte vad jag vill ha riktigt.🙈Efter mycket om och men (tror jag) att vi ska testa en Elodie details iallafall.
Men då kommer vi till frågan vilken färg jag vill ha? Svart eller vit? Tips mottages tacksamt. 😘

Är sugen på den vita, men blir den sunkig fort? Någon som har en vit barnvagn?

Eller kankse den i grått ?! Beslutsångest deluxe!

You May Also Like

0 Comments

 1. camillahedberg

  Den gråa är urtjusig! Vi har en vit/grå vagn och den har fått lite fläckar av förvaringen i bagageutrymmet. Men då har vi en hund som släpar med sig lera och annat skit i bagaget 😊

 2. livetmedsally

  Grått helt klart! Den var vi också sugna på! Men det blev en grå yoyo+

 3. Granyanser

  Jag vet den är så läcker, men jag har fått för mig att den ser lite billig/plastig ut irl? Men jag vet inte ; Ja det kan jag tänka mig när man packar i och ur den och sådär ju. Hm så svårt! Fast svart syns det också ganska lätt på ju😂😂

 4. livetivastrahamnen

  Den gråa!
  Den svarta kanske blir varm på sommaren & den vita blir nog smutsig lätt. 😁

 5. Granyanser

  Du har en poäng där!😉😘

 6. Granyanser

  Ja det börjar luta åt det 😊 är ni nöjda med den??

 7. Granyanser

  Visst är den, hoppas den är lika bra som den är fin 😉

 8. Granyanser

  Haha dum fråga inser jag ju nu! Klart den ska vara grå, hallå?! 😘😉

 9. livetmedsally

  Än så länge så ja! Får recensera den mer när vi kommit hem från Rhodos, tanken är att det ska vara vår resevagn. Den går ju som handbagage 👍🏼 sen blir det nog att vi tar med den på axeln, finns en sån smidig rem, när vi cyklar ner till stan och stranden i sommar!

 10. Granyanser

  Oj det lät supersmidigt! Ja du får utvärdera senare 😍❤

Leave a Reply

Scroll Up