Mammaledig i snart 4 år?

Tisdag idag och kortvecka igen. Det gillar vi:) Jag har ju varit mammaledig sedan sonen föddes för 3,5 år sedan så det känns som att jag kan det här nu. Vardagen rullar på och dagarna börjar se väldigt lika ut. Även för oss som är hemma jämt så blir det ju en vardag av det också.
Med sonen så var det bara jag i bekantskapen som hade barn så han fick mest hänga på sin lattemorsa och springa i butiker och sånt där man lägger tid på när man är ”ledig”. Det mysiga var att vi alltid hade all tid i världen att bara tänka på oss, så han fick upptäcka allt i sin takt och tyckte nog det var rätt kul ändå.
Nu med lillan så har flera runt omkring oss fått barn med men det blir inte så mycket bebisdejter för det. Jag har ju min stora kille som just nu inte finner det så spännande att hänga med i syrrans takt. Hans stora intresse är ju att få leka med andra kompisar i närmre sin egen ålder. Så för det mesta är vi hemikring hela dagarna. Här har de flesta grannarna barn i samma ålder som oss vilket gör att Liam kan leka med dom större medans vi vuxna hänger med småttingarna i sandlådan ungefär. Alltså blir det oftast så att vi stannar här hemma för det mesta.
Vad gör ni andra föräldralediga om dagarna??

You May Also Like

0 Comments

 1. Affesmorsa

  Vi är också mycket hemma, annars har vi en del föräldralediga som vi hänger med ett par gånger i veckan i alla fall 😊

 2. livetmedsally

  Låter himla skönt tycker jag! Vi är också hemma väldigt mycket. Har några få vänner som är föräldralediga nu som vi brukar träffa, men jag gillar att ha några dagar varje vecka som är oplanerade!

 3. Sara

  Hej fina du!
  Ville bara kika in och önska dig en bra dag 😊

  Kram

 4. Granyanser

  Hej! Tack snälla🙏🏼😍 och detsamma till dig!

 5. Granyanser

  Ja visst är det skönt att bara ta det som det kommer ibland! Man har gott om grejer att passa upp på med småbarn ändå 😘

 6. Granyanser

  Ja, det blir mycket hemmadagar, men det är ganska skönt ibland också😘

Leave a Reply

Scroll Up