| JUNI |

Nehee, nu rinner tiden bara iväg för mig sådär igen.. Jag hinner inte med. Svisch så var det liksom sommar. Det är ju snart dags för skolavslutning, smultronställen, sol & bad alla redan… och här lever jag vidare i min värld om att det just var påsk!

Vi var ute och grejade för fullt här i trädgården i eftermiddags varvat med lite målning av en bordskiva som håller på att fixas. Nytt köksbord ska det bli, och imorgon ska det också bli klart om allt går som planerat 🙂

En tur till sjön med grabben hann jag med också. Nu är det fiske till 100% som gäller, så igår for vi iväg till mormorn som hade kvar mina gamla fiskegrejer från att jag var liten, som kidsen fick. Nostalgiiii !

Älskar landet mer och mer måste jag bara säga.. Vi har det rätt bra här ute ändå känner jag ♡

Trädgårdsfixet avslutades dessutom med rabarberpaj innan sängen väntade för kidsen!
Som jag sa, man har det rätt fint ändå. Problemet med mig är att jag glömmer bort att tänka på det emellanåt 😉

You May Also Like

Leave a Reply

Scroll Up