Jag och mina plantor

Äntligen fick jag fatt på en ny ”elefantöraplanta”. (Jo det är sant att jag lyckades ha ihjäl min gamla) Eller var det mannen möjligtvis som tröttnat på mina gröna växter i varenda hörn här hemma ? Han älskar inte det lika mycket som jag tror jag 😉 Det var iallafall den sista dom hade dessutom. Den stod där och väntade på mig helt enkelt! Så nu har jag något att ha i min nya betongkruka ifrån Lagerhaus.

​Men nu var det dax för plugg, lillsmulan är hos farmor och blir bortskämd hela dagen:) Trevlig Torsdag till er!

You May Also Like

0 Comments

  1. Lexochlogan

    Visst är de fina, fick en ”elefant bebis” förra året som har haft svårt att ta sig men nu helt plötsligt har den växt hur mycket som helst. Men kruka tycker jag är så svårt till den. Men betong kanske inte är fel 🐘

  2. Granyanser

    Ja de är supersöta som små med ju😍 Kul att den tagit sig nu. Ja den passade fint i betongkrukan faktiskt. Det får du kika på 👍😘

Leave a Reply

Scroll Up