Gubbar är bra att ha!

Ja för igår fyndade jag och barnen tillsammans med mormorn, en sålänge soffa. För endast en sisådär 225 riksdaler.. Vi hade ingen möjlighet att få med den hem då dock så vi bestämde oss för att boka den tills idag istället.

Det är mycket som blir provisoriskt just nu innan man hittar just DET, som man faktiskt vill ha liksom..

Men vi fann iallafall en 3-sitsig vit Karlstad soffa med Bemz överdrag som jag tänker mig att vi kan ha i vardagsrummet på övervåningen sen när den riktiga soffan är spikad.

Det lutar starkt åt soffan Petito i fyrsitsig modell. Här hos Hanna Wessman.
(Tänker mig dock i grått då, vad annars?!)

Till saken hör då iallafall att jag aldrig har monterat (kopplat?) på ett släp förut. Det stod kvar ett lämpligt ett här utanför som vi inte lämnat tillbaka ännu. Mannen tyckte givetvis att jag kunde använda mig av det för att hämta soffan idag. Logiskt så långt.. Så ja, jag backade intill bilen och sådär för att sen gå ut och ställa mig och titta lite på släpet, i äkta blondin anda liksom..

Två sekunder senare tog jag en unge under varje arm och stövlade istället över till hyresvärden för att be om hjälp. Lätt fixat var ju det och vi var nu pågång mot soffhämtningen..
Kommer här på att jag kommer vara i behov av att backa med detta släp ca 10 meter rakt över en parkering. No way!

Ringer nästa lilla farbror jag tror har tid för mig och mina projekt. Sagt och gjort. Så vi möts upp på plats och jag får både bärhjälp och backa-med-släp-hjälp. Det blev sedan en kaffe för besväret här och alla var nöjda och glada!😘

Vad skulle jag göra utan alla hjälpsamma gubbar egentligen?!

You May Also Like

0 Comments

 1. jag är inte dum i huvudet! Jag har Asperger

  så bra med snälla människor som ställer upp

 2. Mäklarmorsan

  Snyggt bord på bilden! Är det hos dig?

 3. Granyanser

  Uunderbart snyggt! Bilden är från Hanna Wessman 😘

 4. Granyanser

  Härligt att höra! Den är ju så snygg😍

Leave a Reply

Scroll Up