Fredag

Morning! Idag vakna lillskruttan tidigt så vi var klara med allt morgonbestyr och fix innan brorsan bestämde sig för att gå upp. Ni vet min treåring med beslutsångest deluxe. Det började redan så fort han slog upp de stora blå. ”Mamma jag vet inte vilken toa jag ska kissa på!!” ”Jag vill inte gå här uppe och inte där nere. Bestäm du.” varpå jag föreslår den där uppe. ”NEJ inte den 😭” Och sen är det igång liksom. Melina sympati gråter hysteriskt till Liams protester, och jag sätter mig i soffan med en kaffe och försöker låta båda veta att det är okej att tycka att livet är jobbigt och att jag finns där och allt det där. Tillslut går det nog över, iallafall tills nästa utbrott 😉
Det är tur de är så himla söta ibland!

You May Also Like

0 Comments

 1. camillahedberg

  Vilka bekymmer dom kan ha dom små 😂😊

 2. Granyanser

  Ja det är inte lätt alltså! 😁

 3. KlantFia

  Vilka bekymmer de kan ha och vad tuff världen är i bland😀

 4. Granyanser

  Ja vad säger man, små barn små bekymmer, stora barn stora bekymmer? ! 😂

Leave a Reply

Scroll Up