Ett försök till update – svammel

Hej och välkommen kära lördag!

Igår var det öppet hus hos världens bästa hyresvärd som fyllde 75 år. Vi gick ner så fort mannen kom hem efter jobbet och stannade där för fredagsmys hemma hos dom. Det är alltid så härligt hemma hos det paret. Så kärleksfullt och familjärt, och man känner sig verkligen alltid som hemma. En väldigt speciell känsla må jag säga, med deras underbara livsberättelser som alltid berättas med glimten i ögat.

De har 7 barn, 19 barnbarn och jag minns inte ens hur många barnbarnsbarn de var uppe i nu. Men många är det. Så de håller sig uppdaterade minsann och är verkligen med i svängarna.. Som Henry själv uttryckte det, kommer alla de här från mig?! 😉

Vi var där tillsammans med vänner och resterande grannar igår. Familjen hade firat redan förra helgen.

Alla barnen på gården levde rövare där, de är 5 stycken nu. Galet kul. Förra gången vi bodde här var det bara lilla Liam nämnligen. Men nu är de minsann ett litet gärngäng här ♥

Idag är det ytterligare ett kalas. Vi tar igen det vi har missat från isoleringen här är väl tanken. Vi ska till mormor och hennes karl, som fyllde år för två helger sen. Liam har slagit in paket i mängder sen dess som han ska få överlämna idag, ä n t l i g e n.

Innan kalasandet invigde jag de nya kaffekopparna, som passar rätt så bra in i resterande inredning måste jag säga 😉

Och så påskriset som är ungefär så här färgglatt hemma hos oss ..

En påsk-fjäder kudde i grånyanser med har fått komma fram minsann.

Och här fångade jag en grynig bild på våran inneboende med. Han går dock inte på vår lilla fälla vi har riggat, men en mård fick vi igårkväll iallafall. Livet på landet liksom..

Det var allt från mig! Puss ♥

You May Also Like

Leave a Reply

Scroll Up