Dejt time !

Godmorgon alla ni!
Vad har ni för planer i helgen?

Vi ska mysa runt här hemma hela dagen lång, alla små och stora Westmannarna. Senare sen är det dejt night med min fina man! Vi ska gå och kolla på Fifty shades darker..

Mina förväntningar på den är inte direkt skyhöga, men jag måste ju ha sett den. Herregud, jag driver en blogg med namnet grånyanser liksom?! Böckerna är +++++ (vem älskar inte tantsnusk, ärligt talat nu?!) men filmen har jag inte fått något grepp om. Jag gillar själva love storyn, det klassiska oåtkomliga dilemmat .. Det tycker jag mig inte få känslan av i filmen på samma sätt. Men så är det väl alltid när man läst boken först iof..

Vi får se vad den andra filmen har att erbjuda helt enkelt! Har ni sett den?

Barnen kommer få hänga hos farmor under tiden, och därefter blir det faktiskt hem för Mellomys! Vi har inte sett en enda av de tidigare deltävlingarna.. Men vi ger det en chans ikväll.. det är tanken åtminstone. 🙈

Och här har vi vardagsrummet just nu.. Soffan har fått en ny outfit, och Stina är på sina vanliga favoritplats. Allt i sin ordning med andra ord.
Ha det bäst hörrni-för det tänker jag ha!
Puss ♥

You May Also Like

Leave a Reply

Scroll Up