De här två♥

Hej på er!
Det första kaffeintaget för dagen började nämligen såhär.⬆Ännu mer letande efter de rätta kulörerna, färgerna och nyanserna under tiden barnen byggde sig en mysig morgonkoja.

Det är riktigt roligt och jag kan verkligen tänka mig att jobba med det här typ dagligen, konstant och hela tiden.. helst!

Liam insisterar just precis varje dag nu på att få åka hem till morfar. ”FÅÅR jag det mammaaa” Jag tror han trivs bra där lilla grabben jag..haha. Imorgon fyller han även år farsgubben så då ska vi ju dit med men han gav sig bara inte ungen, han skulle dit idag med, punkt.

Så varför inte tänkte vi? Här visar han broderligt syrran runt i huset som den nöjda lilla bossen han är.

Nu ska jag starta ett avsnitt av the amaricans, min nya söva-melina-serie.. Hon får nämligen somna i soffan numera då man tydligen bara dansar och gör ”hopp piruetter” i sängen? Vad får de alla idéer ifrån de små liven egentligen ??

Puss

You May Also Like

Leave a Reply

Scroll Up