Det har blivit dax att lägga ner bloggat!

Idag på dagen, fast om en månad så har jag en kille som fyller 5 år. Vi räknar ner dagarna noooga här såklart.

Han har stora planer, som alltid, min Liamsson.. Han som är världens mest genom snälla och omtänksamma barn! (Jo mycket objektivt sett faktiskt)

Jag funderar mycket på det här med bloggen hit och dit ..

Det började med att ha någonstans att få göra mig av med alla mina sjuka inredningstankar. Jag har ju varit en aning besatt av det.. typ sen den dagen jag flyttade hemifrån. (Som btw är 10 ÅR sen, herregud har jag blivit gammal eller?!)

Men så smyger sig liksom vardagen på, och det blir ju lätt att man slänger in någon mening av det lite här och lite där också.

Jag vet inte.. Kidsen börjar ju uppenbarligen bli stora nu.. 5 bast dah?!

Och visst att föräldrar har berättat om allt hit och dit i alla år, rörande sina barn. Men då väljer man ju att göra det till de närmsta kanske? Inte inför vem som helst att ta del av.

Jag vet inte som sagt…

Jag tänker på att inte utlämna dem på något sätt, det är ju mer fokus på mina tankar som ”the mother” liksom.. Och då delar jag absolut inte med mig av ALLT. Men det börjar ändå kännas lite olustigt.

Snart hänger dom ju själva på nätet och även deras kompisar…

Vi får se!

Jag tänker då att vad ska jag skriva om istället?
Vilka är ni som läser liksom ?

Det kanske kan hända att det har blivit dax att stänga ner nu.

Samtidigt har det gett mig så himla många möjligheter! Det känns som jag skulle missa määängder av roligt utan bloggen.. Hur sjukt är inte det egentligen då?! Haha!

Men jag hade inte hittat till min utbildning till exempel.. Jag hade inte fått igång en massa super roliga jobb, som kommit genom den.. Inte fått testa hundraelva olika produkter som har gått och blivit mina nya favoriter.. och jag hade inte fått ingått i alla roliga samarbeten som dyker upp titt som tätt…

Antagligen får jag hitta på något annat, men samtidigt blir det att börja om från noll då. Äh den som lever får väl se.

Ha det gott alla ni, vilka ni nu än är 😉

Puss o Hej ♡

You May Also Like

0 Comments

 1. Szemlerinterior

  Hej <3
  Du ska absolut inte stänga ner bloggen tycker jag! Man får ju otroliga inredningstips ifrån dig och det är kul att följa. Men sen förstår jag inte riktigt egentligen varför du vill lägga ner bloggen, pga dina barn eller? Att dom börjar bli stora nog för att gå in själva och läsa? Fast de tycker jag inte att du ska se som en nackdel! Tvärtom, du skriver ju mest om inredning, ger tips och lägger in superfina bilder… och de kan ju vara en sak som dina barn kommer att älska sen när de kan börja läsa samt förstå inredning så småningom. Sen så tycker jag det är bra för barnen att läsa om mammas tankar och funderingar som man inte alltid kanske tar upp hemma vid matbordet. Tänk på saken =) Kramar

 2. Enslagsverklighet

  Hej fina du! Jag har tänkt lite likadant faktiskt då bloggen handlar om vad jag gillar framförallt. Jag försöker att inte lämna ut barnen utan utgå från mina tankar och bara delge andra en pytteliten del av vårt liv. Skriv det som känns rätt att göra och även om du inte nämner barn & familj så är du ju fortfarande personlig. Hoppas du fortsätter för jag älskar din blogg! Kram

 3. Styleica

  Förstår vad du menar. Jag försöker att inte hänga ut mina barn som så många verkligen gör. Använder dom som små minimodeller och fotar och filmar dom i tid och otid. Och delar till hela världen:/, sen roas faktist inte jag av andras barn på det viset. Att bli filmade i vardagen, i lekparken på stranden hos mormor osv. Tackar Gud för att inte instagram fanns när jag va liten, skulle INTE gillat att min mamma delade med sig så mycket av mig och vårt familjeliv . ( det perfekta livet måste det ju va också;))jag tycker däremot inte att du gör detta, bara massa fin inredning och inspiration 💕

 4. Granyanser

  Jag håller med. Nej precis, det är det jag tänker på. Aldrig att jag skulle hänga ut dem, men det handlar ju ändå en del om vår vardag. Jag vet inte om jag hade velat att alla mina vänner kunde läsa om vad mina föräldrar gör, tycker och tänker….? Som sagt, känner mig kluven där. Tack fina du! Och detsamma till dig.

 5. Granyanser

  Precis.. Exakt det känns så svårt, hur man ska få det personligt samtidigt som man ska utelämna så mycket? Svår balansgång det där! Tack snälla du, och detsamma!

 6. Granyanser

  Hej! Tack snälla. Nej jag tänker nog mest att jag inte skulle velat att ”alla andra” kunde läsa om vad mina päron tyckte och tänkte som liten. Inte för att jag skriver om speciellt starka åsikter eller knas grejer, men ändå .. Jag vet inte, kanske är aningens fånig.. Vi får se! 😊

 7. Alexandra

  Hej. Jag följer dig mest för inredning och tips. Men fortsätt blogga om inredning och dina tankar om just det och kanske lite mer bilder ifrån ert hem och era projekt där. Då blir det lite mer personligt. Det är vad jag tycker.Alexandra

 8. MiHome

  Jag följer dig för du delar sådana fantastiska inredningsbilder, vilket gör att inspirationen min flödar. Så snälla fortsätt med det 🤗💗

Leave a Reply

Scroll Up