Dagens mood..

..får bli det här lilla kollaget. Jag känner ett starkt behov av någon form av enkelhet (?!) på något sett.

Både runt omkring mig och rent allmänt i livet. I huvudet är det bara fullt av tankar och idéer som flyger runt i virrvarr.. Det är så himla mycket på gång samtidigt som jag känner att inget blir uträttat snabbt nog, eller på så vis jag önskar.. Jag bara står och trampar på samma ställe fast jag egentligen har hur mycket som helst att ta tag i..Frustrerande och sjukt stressande tycker jag. Men det är väl övergående som allt annat, och snart är jag på banan igen. Får ni något sammanhang eller låter det bara galet flummigt?! ..

Men sköna material och lite back to nature får bli ledorden helt enkelt. Snart sitter vi där ute i skogen och kör på med nya möjligheter, med ett härligt lugn och massor med kvalitetstid. Något väldigt saknat just nu!
Puss på er! ♥

You May Also Like

0 Comments

 1. Erika

  Jag har också sånna perioder i livet där det bara är en röra i huvudet och det flyger tankar och ideér runt i huvudet på mig. Inget jag blir stressad över men det är just känslan av att det är så mycket på gång och jag vill göra allt på samma gång, men det går inte. Brukar ge sig efter ett tag som tur är haha 😊
  Fin blogg!

 2. Noraberndtsson

  Va gärna med i min veckans blogg! Kram

 3. Granyanser

  Jamen jag vet! Jobbigt är det 😘😉 Skönt att det inte bara är jag 😊 Tack!!

Leave a Reply

Scroll Up