Byta ut alla krukor

Eftersom att vårt hem är en blandning av de färgglada trillingarna svart, vitt och grått, så kan det lätt se lite dött ut. Helheten blir ganska kal liksom. Men när man får in lite växter så blir det genast mer levande.

Så långt kan jag sträcka mig i färgväg, gröna växter liksom 😉

När man har leksaker i alla dess färger överallt dagtid så är man allergisk mot färger sen, jag lovar! Jag har iförsig alltid gillat naturliga, jordnära färger så jag ska inte bara skylla på det.

Men nu till saken, jag har nästan bara svarta krukor här hemma i våra fönster och de vill jag nu byta ut mot något liknande som på bilden. Lite mer naturenliga och dova toner, ursnyggt! Och så mjukar det dessutom upp allt det svartvita.

Jag återkommer med resultat när jag hittat mina krukor 😊 puss på er!

Bild lånad från pinterest.

You May Also Like

0 Comments

  1. Granyanser

    Visst är dem underbara! Ska bara hitta något liknande själv nu;)

Leave a Reply

Scroll Up