Barn och migrän?

Hur vet man? Hela förra veckan var vi hemma, pojken hade migrän måndag och tisdag.. Om än en hanterbar sådan som gick att dämpa med alvedon..
Idag gick han till skolan frisk som en nötkärna, i 2h sedan for jag iväg och hämtade hem en väldigt blek och illamående kille som knappt kunde prata för han hade så ont i huvudet.

Han fick direkt en alvis, ett glas vatten och la sig och sov, vaknade en timme senare och kunde prata igen som han själv uttryckte sig. Han kände sig bättre tills hans plötsligt hängde över hinken..

Återigen känner han sig bättre men har ont över ena ögat fortfarande och nu ligger han och sover i ett mörkt och tyst rum.

Han brukar reagera med huvudvärk så fort det ligger lite åska i luften vilket det gör här idag. Men jag tycker det är så svårt att veta vad som hjälper?!

Vi har givetvis pratat med 1177 och har en gång varit inne akut för migrän.. Men jag undrar om ni har några erfarenheter eller tips?
Ge mig bara något att gå på … 🙂 Hur länge brukar det sitta i? Kan det vara något annat? ”Vanlig” magsjuka eller är det med största sannolikhet migrän? Och hur kan man lindra det hela mer?

Finaste ungarna där, ogillar skarpt när ni inte mår bra..

You May Also Like

0 Comments

  1. Szemlerinterior

    Mysiga bilden, men inte lika roligt inlägg :/ kram <3

Leave a Reply

Scroll Up