Barn med Ipad

Läste ett inlägg hos @Yayas där hon tog upp det här med barn och telefoner/Ipad. Jag kom då att tänka på en händelse nyligen som både jag och mannen reagerade väldigt starkt på. Vi var under påskhelgen på tropikariumet i kolmården. När man gått igenom alla djur där så kommer man till the grand finale. Ett megastort akvarium med bla hajar, och en annan del där man får klappa rockor.

Här satt då en kille, i 5 års ålder gissar jag, i en barnvagn med en Ipad istället. Helt inne i den utan att bry sig om allt annat man kunde se och testa på. Helt paff blir man ju?!

Jag är inte den som är den, vi köpte själva en padda till Liam i julklapp. Tänkt att ha i bilen då han lätt bli utråkad där. Den har dock hamnat i ett skåp här hemma då han inte visar något intresse för den ännu. Men alltså nån måtta får det väl ändå vara?

Är man på familjeutflykt kan jag tycka att man struntar i ipaden ett tag.

Mina barn går  (iallafall änsålänge) hellre ut och leker, alla dagar än att fastna framför en film tex. Och vi har alltid sagt att den dagen ungarna hellre sitter inne och spelar timmar i sträck så ska vi fasen se till att själva göra det roligare ute;)

Hur ser ni på det här med paddor och mobiler? 

You May Also Like

0 Comments

  1. FruVonBromsen

    Får jag bestämma så är det väldigt begränsad användning av paddan, och bara 'lärorika' spel de gånger den används.., tyvärr är väl inte mannen lika strikt när jag är iväg😉

  2. Evanessè

    Nej det är tråkigt när det där får ta över. Man måste ha pli så att barnen inte fastnar helt.

  3. Granyanser

    Javisst! Det finns massor bra spel osv och jag gillar att sitta med och spela ihop liksom. Men man får inte glömma den "riktiga" världen.😉

Leave a Reply

Scroll Up