Att överleva med treåring i huset..

Oh herrehjärtanes vad min lilla pojke testar sin mor om dagarna nu alltså! Jag är helt slutkörd. Från morgon till kväll, och då menar jag konstant, är liksom precis allting bara fel.. ”Vill ha frukost, vill inte ha frukost! Neeej inte smör på den sidan, och iiinte såå. Nahe då gör vi om och gör rätt då. Neeej mamma!! Jag ville ju ha så som du gjorde.” Ja, sen håller varenda samtal på sådär fram tills läggdags. Och det blir liksom aldrig någonsin, någonting rätt..
Men hör och häpna innan han gick upp till sängen nu lille gubben så kom han och kramade om mig sitt allra hårdaste och sa att han älskar mig, i hundra meter mamma! 💙 (Det är tydligen så man beskriver det mesta/längsta/bästa som finns, nuförtiden) Så jag fick faktiskt en liten skymt av min Liam tillslut ändå 👌

Jag tänker som ett maniskt mantra i huvudet varenda gång det sätter igång ”att det måste vara minst lika jobbigt för honom att varken veta ut eller in, som det är för mig”.. Så mitt tips bara.. Sätt en postit i pannan på din treåring (jag lovar att det inte spelar någon roll i detta skedet) med denna text. Minst lika jobbigt, MINST lika jobbigt, MINST LIKA JOBBIGT….Om du vill överleva treårstrotsen dvs.

Här börjar vi dagen med en liten och bestämd kille .. 😘

You May Also Like

0 Comments

 1. FruVonBromsen

  min grabb är PRECIS likadan. Man håller ju på att få gråa hår här hemma…

 2. Granyanser

  Ja alltså man får verkligen veta att man lever när de sätter igång 😂

 3. Rebeqqasvärld

  En jobbig tid förstår jag, heja heja!

 4. levnu

  Några djupa andetag, urjobbigt men det går över. 💕

 5. artbymalin

  Exakt som här. Har börjat välja mina fajter… 😊

 6. Granyanser

  Ja samma här! Grymt skönt när mannen kommer hem och vi kan ”gadda ihop oss” Att vara pedagogisk känns som bortglömt …😘😉

 7. Granyanser

  Kaffe😍 Den guden som uppfann det ska jag personligen tacka storsinnat när jag möter den👌😉

 8. Granyanser

  Ja det blir många riktigt djupa andetag här hemma om dagarna ! 💕

 9. Granyanser

  Ja och det är bara en försmak på vad som komma skall har jag fått höra .. 😘

Leave a Reply

Scroll Up