10% rabatt på hela happyliving

*Inlägg i samarbete med Happyliving.

Godkväll mina vänner. Hoppas allt är väl hos er och att ni har haft en skön midsommarhelg? Vi kör på som vanligt den här veckan med, sen går vi på sommarlov på riktigt! Min hjärna har redan gått på långledigt för länge sedan och här går jag med mitt semester-mood, men snart så! Snart är det officiellt dvs..

Jag tänkte mest bara kika in och tipsa om en nyfunnen hemsida – Happyliving.se -.

Tokälskar när man hittar till vissa butiker på nätet där alla ens favorit märken är samlade på en och samma sida! Det är så skönt att slippa lägga tid på att surfa runt på en massa olika ställen tycker jag, ni vet när man hamnar i sånna där shopping-tag som ju händer ibland..

Bordslampa / Ljusstake / VasMina måsten för tillfället 《 

Colletto vasen är ju så rackarns läcker, har haft den på önskelistan superlänge nu! Så snyggt med inslag av trä till glaset, eller hur?

De har bland annat BLOMUS som gör så galet fina saker ju. Design blandat med funktion. Jag fastnade för dem när jag jobbade i butiken och jag säger bara, ni måste kolla in deras doftljus!! Totalt underbara!

De har utöver dem, alla möjliga produkter för barn, trädgård, inredning, hemmet och typ livet! Detta är bara ett litet axplock av godingar som jag fastnat för..

Så in på Happyliving.se och kolla in deras fantastiska sortiment. Glöm inte att skriva in koden JUNI10 i kassan!

 

Nu ska jag återgå till semester-feelingen och kolla lite Vikings men mannen min, samtidigt som jag kanske unnar mig en ny vas… vi får se! 😉

You May Also Like

0 Comments

  1. Szemlerinterior

    ja om man tjänar bra ja hiih.. ganska dyra produkter hehe 😊

  2. Granyanser

    Tycker du?! Ja det är ju inte en vas från öb precis, hehe…

  3. Szemlerinterior

    Nej, men jag tycker allmänt att inredning är väldigt dyrt och att alla inte har råd med en vas för över 1000-lappen när man först måste betala hyra, mat och viktigare saker till sina barn. Det var mer de jag menade, inget personligt riktat mot dig 😁

Leave a Reply

Scroll Up