25 % rabatt

I butiken där bland annat det här goa fatet från Olsson och Jensen finns.. Använd koden granyanser i kassan hos athomebym så får du 25 % rabatt alltså♥👌

Det är freedag idag, och vem älskar inte fredagar?! Jag ligger här i den mjukaste dagbädden ever tror jag, sipprar lite kaffe och spånar på lite inköp.
Solen lyser emellan varven utanför fönstret och H är här och bygger lekstuga till barnen. Livet på en pinne.

Barnen som såklart är hos farmor. Vilket innebär att det må va den lugnaste dagen på länge, det här. Gud vad välbehövligt! Bara ta igen sig lite efter alla hundraelva utbrott och viljor att parera.
Jag har så svårt för att sortera ut vad/vem/hur jag ska fokusera på när det blir mer än en person i sammanhanget. Med två konstant som pratar om vartannat och behöver både det ena och det andra från mig samtidigt, blir jag så galet stressad och virrig så jag får inte ordning på något.

Allt sånt där kommer ifatt mig när barnen helt plötsligt inte är med, och jag bara inser hur mycket fint och underbart de utför hela dagarna såhär i efterhand .. När de väl kommer hem igen så börjar det bara om med kaoset, så det kan vara bra att ha det här nedskrivet tänker jag😂( Får i n t e glömma…)

Ha en sjysst helg nu alla ni!
Puss

You May Also Like

Leave a Reply

Scroll Up