2-årsdagen närmar sig

Vi har en liten dam här hemma som fyller hela två år till nästa helg! Vad hände hallå?! Jag ska inte hålla på och bli sentimental, i just det här inlägget iallafall, men ett litet paket från Babyshop är uthämtat och jag var ju tvungen att tjuvkika såklart!

Världens sötaste regnoverall ifrån Mini A Ture . En fodrad historia i gammelrosa galon. Älskar den! Så mjuk och gosig att jag skulle vilja ha en alldeles egen faktiskt! (Eller vad säger du älskling?;)

Och så ä n t l i g e n har jag införskaffat den söta luftballong lampan ifrån Ferm LIVING . Den i färgen GRÅ såklart.. Passar finfint in i Semlans nya rum, med husets finaste golv om du frågar mig;)

Jag tror jag har haft med den lampan i varenda barnrumsstyling jag har gjort hittills. Den är underbar irl. Men nu ska den packas ner och slås in för att sedan monteras på riktigt när Melina har firats!

You May Also Like

0 Comments

  1. alvaalarssoon

    Grattis till henne i förskott😄❤

  2. Jasmineivanoff

    Gud så fin! Jag älskar verkligen deras overaller 😊

Leave a Reply

Scroll Up