Tvååring som gråter av lycka ..

Heej!
Idag har vi faktiskt premiärat med lunch utomhus! Solen lyste och det var varmt i luften. Det vad tur vi passade på för dagen har sen bara blivit mer och mer grå.. Och nu hänger regnet verkligen i luften.

Så resterande tid har vi pysslat och hållit oss inomhus helt enkelt.

Nu i veckan har vi lagt om tiderna lite på föris. 3h 5dagar i veckan istället för tvärtom.. Det har varit så himla laddat för Melina vid sovdax och hon har varit väldigt hämmad överlag där bitvis. Det var pedagogerna som föreslog det, och vi litar på att de har mest erfarenhet av det hela av oss 😉

Planen var att hon ska komma in i det lite mer med 5 dagar i veckan istället för 3.
Men nu när jag hämtar henne blir hon så glad att hon börjar gråta när hon ser mig.
Alla känslorna bara bubblar upp inom henne och hon vet inte vad hon ska ta sig till när jag kommer. Det är så hemskt jobbigt att se, och det är inget som hon har antytt någon gång tidigare innan..

Vi som trodde hon skulle vara den som trivdes bäst på dagis. Hon är alltid den som är mest framåt och oberörd av omgivningen annars i vanliga fall, av våra två. Hah, så fel man kan ha..

Men det är svårt att veta hur man ska bemöta henne tycker jag. Har ni någon erfarenhet av en tvååring som gråter av lycka när ni hämtar? Men kan vara utan mamma en hel dag annars utan problem?

You May Also Like

0 Comments

  1. Enboms

    Hmm.. jobbigt att höra… men superfina bilder!

  2. Enboms

    Hmm.. jobbigt att höra… men superfina bilder!

Leave a Reply

Scroll Up