Inredningströttman har slagit till

Hej!

Jag nämnde i ett tidigare inlägg att det är det personliga och hållbara tänket som är själva trenden inom inredning just nu. Det är inte samma, likadana, posters och vaser som hos samtliga stylingar på Hemnet som lockar längre, utan det är det unika och gärna det egendesignade som gäller.

Den senaste veckan har exempelvis Josefin Hååg dykt upp lite varstans med sitt grymma DIY soffbord.

Frida aka Trendenser har satt ord på precis vad jag har haft på känn också, nämligen inredningströttma. Det finns liksom för mycket av allt och det är så himla lättillgängligt allting så det blir helt enkelt alldeles för mättat, om ni förstår vad jag menar. Det är alltså det personliga som står i fokus nu.

Häromdagen hittade jag in till Elobina.

Där kan man själv välja egna mönster, motiv eller bilder att designa med. Jag trixade ihop en kudde tex, i svart och grått såklart .. ;)Men man kan göra allt möjligt. Påslakan, väskor, gardiner och dukar. You name it.. Urenkelt var det med, bara tre snabba steg. Klart!

Ett litet tips i trendens anda sådär;)

Puss

You May Also Like

0 Comments

  1. nikelinds

    Jag läste också precis det där. Och som jag också tänkt på detta på sistone. Så trött nu. Hoppas på en mer långsam och egensinning inredningsvärld framöver 😊

  2. Granyanser

    Ja, det finns alldeles för mycket att välja på överallt !

Leave a Reply

Scroll Up